Obelix este un difuzor de arome profesional care funcționează printr-o tehnologie de parfumare ambientală de ultimă generație. Tehnologia ultrasonică are la bază un principiu destul de simplu: un bețișor absorbant trimite uleiul esențial către cristalul piezoelectric, urmând ca acesta să descompună particulele de ulei esențial premium într-un abur rece.
Astfel, difuzorul de arome Obelix parfumează eficient orice încăpere, fără a pierde din proprietățiile terapeutice ale uleiului esențial folosit. Un avantaj pe care difuzorul de arome ultrasonic îl are în comparație cu cel prin nebulizare este consumul extrem de redus al uleiului esențial, dar și un preț mult mai accesibil pentru buzunarul oricui. 

Un alt avantaj pe care Obelix îl are este faptul că se poate programa pe zile și ore de funcționare, dar și posibilitatea de a controla durata de parfumare și repaus. 

Difuzorul de arome ultrasonic Obelix este ideal pentru orice spațiu comercial de până la 100 m², fiind un factor ce poate crește considerabil vânzările dumneavoastră.

Attenzione!
FUNZIONA SOLO CON
OLIO ESSENZIALE AD ULTRASUONI

Di seguito sono riportati alcuni esempi di spazi commerciali in cui è possibile utilizzare il diffusore di aromi Obelix.